Tempo Fail

Det er ikke mer enn 2.5 uke igjen til Wachauhalvmaraton. Noen dager føler jeg meg klar, andre dager ikke. I går var en slik dag.

Det var første og eneste tempo trening som stod på programmet og selvfølgelig var det varmt og bena var tunge.

Programmet tilsa 20min oppvarming, 50min i 5:55-5-5:25min/km som tilsier 10.2km/t og oppover på møllen.

Første 20min var null problem, ble 2.7km på den tiden. Men med en gang farten gikk opp merket jeg at det var utrolig tungt, både å løpe på mølle generelt og farten det gikk i. Jeg klarte 40min, men det ble ikke mer enn 6.8km før jeg avsluttet med 10min nedtrapping og 1.5km, totalt 11km.

Jeg var utrolig sliten, bena døde, helt gele. Følte meg veldig lite klar til løpet om bare 2.5 uke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *