Min kropp på karbohydrater

Som jeg skrev i slutten av forrige uke, så var den uka ganske dum og jeg dyttet meg ganske full av karbohydrater (les – chaddar cheese riskaker, opp til 2 pakker om dagen, bare litt dilla og sååååå godt). Og reaksjonene lot seg ikke vente.

 • Oppblåst
 • Vonde ledd, spesielt knærne
 • Veldig mye vann i kroppen
 • Vondt i magen
 • Trøtt/slapp/ukonsentrert
 • Hodepinne
 • Hevelser

Vekten og føk i taket. Jeg var nesten oppe i 87kg faktisk. Det var lørdag morgen. I dag er jeg nede på 79 tallet igjen. Det forteller meg at det er vann, og ikke reell oppgang. Men tenkt å gå opp 7-8kg med vann på bare noen dager med karbohydrater.

Dette bekreftet nok en gang for meg at lavkarbo er den riktige måten for meg å spise. Jeg har sjeldent eller aldri noen av tingene som er nevnt over, samt at jeg er full av energi.

Det er godt å være tilbake på det som er den riktige veien for meg. Den er kanskje ikke for alle, men den er helt klart for meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

 1. Opplever det samme her. Spiste litt normalkost da jeg var hjemme hos moren og faren min i tre uker, gikk raskt opp i vekt og jeg følte meg oppblåst. I tillegg kom den «valken» over navelen enda tydeligere frem. Den blir nesten borte når jeg spiser lavkarbo og holder et minimalt inntak på karbohydrater. 🙂 Merkelig hvordan kroppen sier i fra!

 2. Jeg opplever ikke det lenger. Da jeg veide 20-25 kg mer ble jeg sånn, men nå tar kroppen det tydeligvis ikke sååå tungt lenger. Men kjenner veldig når jeg spiser mye korn, at jeg blir forferdelig matt og slækk. Samme med hvetemel.. Sukker i «normale» mengder reagerer den ikke så sterkt på lenger.

  Har det helt klart best med et moderat karbohydrat inntak da.. Både fysisk og psykisk.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *