Klissvåt

Det er varmt i Wien om dagen. Over 30 grader hver eneste dag. Formiddagen er grei, sitter på jobben, men ettermiddagene er fryktelig varme. Men jeg må løpe uansett vær, så da blir det ofte mølle, for ute er det uutholdelig.

I dag var det 60min som var målet. Greit og rolig tempo.

Slik så jeg ut etter 1 time og 9.2km. Vet ikke om dere ser det, men t-skjorten er våt nesten helt ned til kanten. Alt var vått, og jeg fortsatte å svette lenge etter at jeg hadde dusjet, så her blir det en til dusj før jeg legger meg.

I morgen kveld reiser jeg til Norge for helgen. Det er barnedåp for Marcus på søndag, og jeg er fadder. Gleder meg. Skal og bli deilig å løpe i grei temperatur på lørdagen, da det er 2 timer og jeg slipper å stå opp kl 5 for å unngå varmen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *