Antiklimaks

Denne uken har vært et lite antiklimaks på en måte.

På søndag var det et år siden jeg begynte på min vei ned i vekt, og selv om jeg ikke er ferdig så var det en liten milepæl. Vekten viste 78.8kg og jeg hadde klart over 30kg ned. Og så kom mandagen, burde jo ikke være et problem, men jeg følte meg litt sånn «hva gjør jeg nå?».

Denne uka har det blitt lite trening, mye feil mat og mye forskjellige tanker  har surret i hodet. Det her heller ikke hjulpet at kroppen har blitt oppblåst av all maten, jeg har klart å komme meg på 1 trening og ting har bare rett og slett vært blah.

For ja, jeg er utrolig stolt av det jeg har fått til det siste året. Men det har ikke vært en dans på roser. Det har vært mye hardt arbeid, jeg har hatt mine tilbakesteg, dager hvor jeg har følt for å gi opp, at jeg aldri kommer til å klare dette her. Jeg har vært der før, og jeg har gitt opp, men ikke denne gangen.

Så selv om denne uka har vært blah, virkelig blah, så har jeg tatt meg selv i nakken, for jeg skal/kan/vil/må ikke gi opp, for jeg skal klare dette her.

Dagen i dag startet med en 14km løpetur før kl 9, jeg har spist en god og riktig frokost, og jeg drikker vann som bare der for å få ut alt vannet som er i kroppen.

Der var ukas bekjennelse. Selv vi som ser ut til at vi klarer alt, har alt på skinner, aldri feiler, tro meg, vi er mennesker vi og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Lykke til – ja vi har alle slike dager. Takk for bemerkningen the other day om det. Vi tror vi er verdensmestre – men egentlig ikke – som du sier bare mennesker så pepp trenger vi alle. Jeg har ingen oppskrift – tror til og med jeg kommer til å skeie ut idag – igjen; men verd det er det absolut ikke, og jeg skal inn på lchf-sporet igjen. For min del blir det å «være streng» med meg selv så er jeg der jeg skal være igjen. Det er litt mitt mantra «være streng» – istedet for å snakke om vilje… om det kan inspirere – Unge ell. eldre forøvrig – vi har nok ikke råd i.f.t. helsa noen av oss til å slippe for mye «skitmat» innabords – så det så…. 😉 p.s. merker at når jeg er trøtt og sliten – så er jeg i faresonen…. = ikke ligge å lese siste kapitel av en spennende bok… 🙂 eks…

  • Ja, det er streng som funker for meg og.
   Vi må ta vare på helsa, helt klart. Kroppen min gir beskjed med en gang den ikke er fornøyd.

   Lykke til med din strenge tilværelse.

  • Tusen takk! De har heldigvis vært flest oppturer, som gjør at det er litt lettere å håndtere nedturene. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *