Min nye kropp

Dette kommer til å høres merkelig ut, for det er merkelig, men som blogger så blir det blogget om.

Den siste tiden har jeg blitt kjent med kroppen min på en helt ny måte. Det er mange år siden jeg var denne str., og en ting er sikkert, jeg husker ikke hvordan kroppen var da. Ting både føles og oppleves anderledes. Plutselig kjenner jeg ting jeg aldri har kjent før, det har vært skult under et lag fett.

En smule trøtt da bildet ble tatt, dere får unnskylde.

Muskler har begynt å syntes her og der, knokler stikker ut et par steder, ja ting er bare anderledes enn det var for 30kg siden.

Har hatt noen OMG hva er det, hvor kom det fra, er det noe farlig? Og så har jeg ledd litt av meg selv.

Etter at jeg har vært i Norge så skal jeg få tatt en helse sjekk, bare for å sjekke hvordan sotva er nå som kroppen har 30kg mindre å dra på.

Noen andre som har opplevd noe lignende?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

 1. Hei Line! Ja det høres kjent ut! 🙂 Jeg har «bare» tatt av ca 15 kilo men forandringen merkes! Har plutselig fått kraveben og knokene på hendene er mye mer framtredende. Ellers så må jeg bare si at etter at du la ut før og etter bildene her om dagen har jeg fått ny motivasjon til både trening og sunnere kosthold, så stor takk til deg! Tror ikke jeg kommer meg helt tilbake til 100% lavkarbo, men ett sunndere kosthold skal jeg i allefall klare. OG jeg skal bruke høsten til masse trening for å komme i bedre form! Så STOR takk for inspirasjon! 🙂
  Og ett spørsmål til slutt: hva jobber du med i Wien?

  Hilsen blogg-fan Kristin

  • 15kg er kjempe bra og ikke bare bare det. Vær stolt av det du har fått til.

   Utrolig morsomt å høre at jeg kan være med å motivere noen til å gjøre noe for seg selv. For å komme i bedre form har stor betydning for oss, noe jeg helt klart merker.

   Jeg jobber med grafikk og bilde redigering. Jeg jobber innenfor det offentlige, så ikke så kjempe kreativt, men jeg trives med det jeg gjør.

   Stor klem til deg

 2. Jeg skjønte fint lite da jeg fant en klump øverst på magen på hver side. Spissen av ribbeina, altså 😉

 3. du ser kjempe bra! syns du har vart kjempe flink! gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *