52. Uka

Dette er faktisk den siste ukes oppdateringen dere får. Noen er kanskje glad for det. Jeg har funnet ut at jeg skal gå over til mnd. oppdateringer, den 12 i hver mnd. Det var da jeg startet for et år siden.

Generelt:
Nok en bra uke. Ting har gått veldig greit, både når det gjelder mat og trening. Den verste varmen har gitt seg og, så da er ting enklere.

Mat:
Og denne uka har det blitt spist rent og pent. Uten melkeprodukter (utenom mozzarella), korn produkter og andre ting som kan være party brems. Jeg blir her 2 uker til får jeg går tilbake til min normale lavkarbo måte å spise på. Jeg savner ost…

Trening:
Det har vært en bra uke. 2 timers langtur og 18.2km på søndag, styrke og 7.5km på tirsdag, intervaller på onsdag og styrke med PT i går. Stephan har ikke sett meg siden dagen før ferien, altså 6 uker, og han kunne tydelig se at jeg har gått ned, spesielt hadde rumpa og låra blitt «sexy» som han sa.

Vekt:
Vekten ser ut til å like det jeg gjør om dagen. I dag stoppet vekten på 79.5kg!!!!!!!! Jeg er endelig under 80kg, og her har jeg tenkt å holde meg. Det betyr 1.1kg ned denne uka og 29.5kg ned totalt.

Stolt!

Positivt:
Mat og trening har vært bra, vekten har og minsket. Løpetrening har gått bra og farten har steget.

Negativt:
Har vært litt mør i bena, samt magen har plaget meg litt. Mulig det blir en tur til legen etter jobb i dag.

Uka som kommer:
Jeg skal i bryllup i morgen, spennende, og på søndag skal dere får 1 års bilder. Ellers blir det trening og greier som normalt. Onsdag er helligdag her i Østerrike, så blir deilig med en fridag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

  1. Guri malla så flink du har vært!!! All ære og respekt til deg!! Du er KNALLFLINK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *