Løpeprogram

Jeg har fått et par spm i det siste ang hvilket løpeprogram jeg bruker, så jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det, samtidig som jeg svarer på kommentarene.

Jeg bruker et program som heter Runtastic. De har en app til Blackberry, iPhone og Android. De har og en egen GPS klokke og puls bånd, samt en duppeditt som man kan feste på mobilen sin som leser pulsbelte om man ikke vil ha klokka.

Man laster så opp treningen og på nett finner man all mulig informasjon.

Her har man oversikten over hvor mye man har trent den uka, hva venner har trent, vekten og alt annet du måtte ønske å legge inn.

Man har og måneds oversikt, så man kan se hvordan man ligger ann i løpet av en mnd sammenlignet med andre måneder.

Det er selve løpeprogrammet mitt. Det forteller meg hvor lenge jeg skal løpe og hvor fort jeg skal løpe.

De har og andre programmer, så her er det litt å velge mellom. De koster litt, men for meg har det vært verdt det. Jeg brukte gratis program til første halvmaraton, og det ble ikke riktig. Jeg har og brukt gratis til triathlon og det fungerte.

Ta en titt og se om programmet kan være noe for deg. De har en gratis app til mobilen din, man trenger ikke PRO versjonen. Lag deg en konto, og legg meg gjerne til.

Er det noe som er uklart, så er det bare å spørre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *