Søte kollegaer

Fordelen med å ha bursdag i helgen er at man slipper å ha med seg kake på jobben, men samtidig får flotte blomster av kollegaer.

Flotte blomster.

De skal få bli stående på kontoret, da det er alt for varmt hjemme i leiligheten. Er kos å ha pynt på kontoret og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Heisann Line, og gratulerer med overstått dag. Jeg har fulgt bloggen din i et par år nå, selv om jeg ikke har vært inne og kommentert noe særlig. Du er enestående flink, og har et gå-på-mot av dimensjoner! Jeg er typisk mandagsslanker, klarer aldri å legge om livsstilen og gjøre det til en vane. Så jeg vralter rundt med vonde knær…sukk. Men det er motiverende å lese bloggen din, og så gøy å se at du det siste året har lykkes så godt med opplegget ditt! Stå på videre, og lykke til med løpet!

  • Hei Anette,
   hyggelig å høre at du er en av mine faste lesere, det er de jeg skriver for.
   Det gjør så utrolig godt å få høre slike ord, det betyr så mye for meg, og det er med å motivere meg videre på veien min.
   Tusen takk og lykke til med din vei videre. Du klarer det nok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *