6 Uker til halvmaraton

På denne tiden om 6 uker så sitter jeg sikkert og koser meg med noe godt etter å ha løpt Wachau halvmaraton.

Jeg er spent, men jeg gleder meg faktisk veldig. Jeg var en periode redd for at jeg ikke kom til å klare målsettingen min, men etter dagens langtur så begynner jeg å føle meg klar og jeg har fremdeles 6 uker igjen med trening.

I løpet av denne uka har jeg faktisk løpe en hel maraton. 42.8km (vet maraton er 42.2km ;)). Det er kun fordelt på 3 økter, hvor den lengste var i dag med 18.2km på 2 timer. Lengste jeg har løpt på 2 timer har vært 17km, så jeg ser fremgang.

Kjempe fornøyd med tidene, det gir en snitt tid på 6:36 pr km, som er litt raskere enn jeg egentlig skal løpe.

Den svinger litt på slutten der, det er GPS som er ute og kjøre litt, men jeg har ettermålt distansen med mapmyrun.com og det stemmer med 18.2km.

 

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

    • Tusen takk! Selve løpet skal gå litt raskere. Men det har tatt tid å jobbe opp mot, skjedde ikke over natten. 😀

  1. Så utrolig flink du er! Det er så gøy og inspirerende og følge deg i treningen din. Det ser ut som det har løsnet for deg nå. Får håpe du klarer å holde deg skadefri og holde på og øke den gode formen din fram til halvmaratonløpet. Bruker du treningsapp under treningene dine? I så fall hvilken? Ser at den også viser gj.snitt km/t og ikke bare min/km eller har du regnet ut manuelt?

    • Tusen takk! Og det er hyggelig å vite at man inspirerer.

      Jeg bruker en GPS klokke fra Runtastic.com. De har en app til telefonen og, hvor man får denne informasjonen. På nett kan man da lage profil og laste opp informasjonen. Er veldig fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *