51. Uka

Generelt:
Veldig bra uke. Fornøyd, det har vært flyt, ting har gått min vei.

Mat:
Maten denne uka har vært så ren som den kan bli. Jeg har økt inntaket av proteiner og rensket ut alt som kan være party brems. Jeg har og spist mer enn det jeg har pleid, og det ser ut til å ha løsnet litt. Deilig er det.

Trening:
Det har blitt 2 runder med intervaller på mølle, en langtur og 2 gode styrke økter denne uka. Føles godt.

Vekt:
Ferie kiloene er borte, og det er jeg veldig fornøyd med. Man vet aldri hvor lenge de kan bli sittende. Min laveste vekt på min badevekt før ferien var 82.8kg, i dag var den 80.6kg. Det er ned 2.2kg. Nå var jeg 81.2kg i ferien, men det var ikke på min badevekt. Fornøyd er vi ihvertfall. Totalt nedgang til nå er 28.4kg.

Positivt:
Mat har vært bra, trening har vært bra, og jeg har generelt følt meg veldig bra.

Negativt:
Egentlig ikke. Det er denne varmen som gjør det litt vanskelig å løpe, men det er bagateller.

Uka som kommer:
Fortsette med et jeg holder på med denne uka. En uke igjen til 52 uker, 9 dager igjen til det er et år siden jeg startet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *