Et smil endret alt

Jeg har slitt litt med å komme tilbake i ordentlig løping siden jeg kom tilbake til Wien. Jeg løp på tirsdag, men intervallene på torsdag ble først utsatt til fredag og så til i dag. Heldigvis kom jeg meg opp og til mølla i dag.

Dagens plan var 20min oppvarming, så 6 x 5×5. 6 ganger med 5 min raskt og så 5min aktiv «pause». Avsluttes med 20min nedtrapping.

Første intervall gikk på 10.3km i timen, så ikke kjempe fort, men jeg hadde mest lyst å gi opp hele greie. Og jeg skulle ha 6 stk av disse. Jeg kjempet meg igjennom hver og en, lå på 10.3km på hver intervall uten om den siste hvor jeg var opp på 11km/t i en periode.

Etter siste intervall hadde jeg mest lyst å bare stoppe, men så gikk det en dame forbi og smilte og ga meg tommelen opp. Jeg tok musikken ut av ørene og hun syntes jeg var kjempe flink, lurte på hvor lenge jeg skulle holde på, for jeg hadde jo løpt i evigheter.

Jeg sa jeg hadde 1t40min totalt, men var snart ferdig. Nei, hun var virkelig imponert. Hun gikk i garderoben og da hun gikk fikk jeg enda mer komplimenter av henne.

Det gjorde liksom alt, jeg kjente jeg smile, det var null problem å avslutte økten, og det ble til slutt 14.2km på 1t40min som er en snitt fart på 7.02min pr km.

Elendig mobil bilde, men en sliten og blid Line som er fornøyd med dagen økt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Hei Line
  Du har så rett, et smil kan bety så mye.
  Jeg vil også vise deg tommel opp og gi deg et smil, du er utrolig flink!
  Ha en fin sommer videre:-)

 2. Her er det begge tomlene opp, hadde jeg hatt flere skulle de også pekt samme vei, utrolig bra jobba! Jeg har aldri klart å løpe mer enn en time… eller jogging heter det når jeg beveger meg raskere enn gangfart, jeg er mer enn imponert. Jeg er SUPERIMPONERT! Stå på!

  • Tusen tusen takk! Gøy å vite at man har støtten fra selv folk man aldri har møtt.
   Jeg begynt med å ikke klare mer enn noen min om gangen og har jobbet meg oppover. En dag er du der du og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *