Halvveis

På søndag var det 8 uker til halvmarathon den 16 september, og 8 uker siden jeg begynte. Frem til nå har jeg gått klipp av et par treninger, men fra nå av er det fullt kjør. Jeg følger en plan som er 3 løpinger i uka, og målet er å komme i mål på under 2t15min. Min første halvmarathon i 2008 klarte jeg på 2t43min.

Slik ser planen ut. Når jeg trykker på en av dem så får jeg mer detaljert informasjon om hva jeg skal løpe. Her er et eksempel på morgendagen.

Jeg har ikke fått et gitt antall km jeg skal løpe, det kommer alltid i minutter, men og med hvor fort jeg skal løpe.

Jeg er fornøyd med planen, og knærne protesterer ikke for mye de heller. Korte økter er aldre mindre enn 40min, mellom øktene er på alt fra 50 til 1t20min og lange er fra 1t30 til 2 timer. Intervallene variere stort sett hver gang.

Noen av dere som har halvmarathon erfaring?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Hvor har du fått tak i planen din?

  Har fulgt med bloggen din i flere måneder nå og er mektig imponert over din fremgang. Har takket være deg tatt steget selv og meldt meg på halvmarathon i slutten av november. Spent på å se hvordan opptrappingen vil bli –spesielt kanskje hvordan kroppen vil fungere med lavkarbo. Har spist Lavkarbo i 2 år selv, men aldri under perioder med mye løpstrening. Spiser du ketogent?

  Tusen takk for all inspirasjon 🙂

  • Hei. Jeg bruker Runtastic.com til å logge all treningen min. Der har jeg og fått tak i en trenings plan som som går over 16 uker, løping 3 dager i uka og en forespeilet tid på 2t15min.

   Så spennende. Gøy å vite at man kan inspirere.

   Jeg gjør vel egentlig det. Jeg teller ikke, men spiser minimalt med karbohydrater. Jeg løper ofte langturer på morgenen med bare litt ost i magen og bruker nøtter og vann underveis.

   Masse lykke til med treningen, bare å komme med spørsmål underveis.

 2. Det ser ut som et veldig kjekt løpeoppsett du har fått. Hvor på nettet får du tak i et sånt et? Jeg antar de også har for andre opplegg enn halvmaraton?

  • Det er veldig kjekt, helt klart. De har andre alternativer og, jeg har skrevet et helt innlegg om programmet jeg bruker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *