49. Uka

Generelt:
En veldig forsinket oppdatering, men her kommer den. Jeg velger å ta med frem til fredag og så kommer ny oppdatering for uka nå til fredag. Den uka var jeg vært i Stavanger og Kristiansand og koste meg virkelig.

Mat:
Jeg hadde en dag med virkelig utskeielse, noe jeg ikke vil ha igjen. Fikk så vondt i magen at jeg kunne ikke gå eller sitte, måtte bare ligger på ryggen. Ellers holdt jeg meg til lavkarbo.

Trening:
Både fredag, lørdag og mandag ble det styrke økt på studio og godt var det. Søndag hadde jeg en knall løpe økt med 2 runder rundt Store Stokka vannet og tirsdagen en rolig 40min løpetur. Tirsdag ble det og 4000m svømming som jeg er kjempe fornøyd med. Uken avsluttet med en grei løpeøkt på torsdagen.

Vekt:
Har ikke vært på vekten, men tror ikke den er så veldig avskrekkende.

Positivt:
Bra med trening og tiden brukt med familie og venner.

Negativt:
Igjen magen som lagde problemer.

Uka som kommer:
Jeg ble i Kristiansand til søndagen og mandag morgen var det tilbake til Wien og hverdagen igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *