Hvor var du?

Dagen i dag er til ettertanke.

Jeg har tilbrakt ettermiddagen foran TV’en for å minne det som skjedde for et år siden. Tårene har trillet opp til flere ganger.

I fjor var jeg på hytta på Geilo på denne tiden. Akkurat den dagen var vi nede på Pers Hotel Badeland. Heidi, Mattias og jeg koste oss og ante ingen ting. Da vi kom for å kle på oss oppdaget vi at mannen til Heidi hadde ringt flere ganger og ringer igjen mens hun holder mobilen i hånden.

Jeg får med meg deler av det hun hører, blant annet at det har vært en bombe i Oslo. Jeg spør et par personer som kommer inn, men ingen hadde hørt noe. Han nevnte og noe om skyting, men viste ikke noe.

Da vi kommer ut i bilen hører vi på radioen at det er skyting på Utøya. Kvelden tilbringes foran TV’en, men det kan allikevel forberede oss for det som venter oss da vi slår på TV’en morgenen etter.

Det er fremdeles så ufattelig. For jeg har vært heldig. Ingen familie, kjente, eller bekjente har gått tapt, men allikevel har alt for mange gått tapt.

Hvor var du for et år siden?

Vi glemmer aldri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Jeg var hjemme. La meg på kvelden med siste nyhetsoppdatering, vel vitende om at morgendagen ville bringe verre nyheter. Og det gjorde den.

    Etter noen dager tenkte jeg at det var på tide å smile litt igjen. Det var vanskelig å få til. Nummen og mørbanka i hele følelseslivet mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *