2 x Store Stokkavannet

Jeg har kommet meg til Stavanger og det er godt å være tilbake i hjembyen. Er her alt for lite.

I dag var det tid for lang løpetur igjen, og normalt gjør jeg de på morgenen, men det gikk ikke i dag da jeg skulle ut å fly og måtte derfor ta den nå i kveld.

Her i Stavanger har man flere flotte muligheter for løping og rundt Store Stokkavannet er en av dem.

Runden er på ca 8.2km og er relativt flat med litt opp og ned nå og da, egentlig en perfekt runde. Målet i dag var å løpe 2 timer, så 2 runder så ut til å passe fint.

Jeg la ut på tur, musikken funket ikke, men det var ingen hindring. Første runden gikk unna på 55.29min. Andre runden gikk på 55.50. Totalt 1.51.19. Jeg hadde mye hold siste runden, så jeg er kjempe fornøyd med tiden. Jeg skulle egentlig ha løpt fulle 2 timer, men da måtte jeg løpe forbi parkeringsplassen, og det orket jeg ikke, så det ble med 16.45km, 6.46 per km som er raskeste langtur så langt. Kjempe fornøyd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Wow!!! Du er jo bare helt hinside sprek:O Jeg har løpt rundt det vannet selv, og en runde holdt lenge for meg;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *