Analysen flyttet

Til tirsdag skulle jeg egentlig ta en Bodyanalyse, men den har jeg nå flyttet. Grunnen til det er at jeg føler at den ikke gir et riktig bilde for hvordan kroppen min er nå.

Siden mandag har jeg slitt med magen, har hatt veldig vondt, oppblåst og utilfreds. Den er litt bedre, men langt fra slik den pleier å være. I tillegg er jeg stresset med tanken på testen og å få så bra resultater som mulig, noe som gjør at kroppen spiller enda mindre på lag.

Derfor har jeg besluttet å flytte testen til når jeg kommer hjem i slutten av august. Jeg føler da at den kan gi et mer riktig bilde over kroppen min, og håper selvfølgelig at magen da spiller på lag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *