Kg eller cm?

Når man går ned i vekt så er det veldig lett å bli opphengt i tall. Hvor mye kalorier skal jeg spise? Hvor mange karbohydrater skal jeg spise? Hvor mye bør jeg veie? Hvor mange kg i uken kan jeg gå ned? Listen fortsetter.

Etter å ha gått ned over 26kg så er jeg ikke mindre opptatt av tall. Jeg vil jo ned så mye jeg klarer på kortest mulig tid, vil vi ikke alle det? Men kroppen spiller ikke helt på lag. Den siste tiden har jeg gått ned rundt en kg i mnd.

For 6 uker siden så begynte jeg endelig å måle cm. Det tok 40 uker før jeg begynte. Det er ganske tragisk og jeg angrer på at jeg ikke målte fra dag en. Men ikke noe å gjøre med det, måler nå. Eneste jeg vet er at jeg har gått ned minst 25 cm rundt navlen.

De siste 6 ukene har jeg gått ned 1.6kg, men jeg har gått ned betydelig mer i cm.

1.6kg på 6 uker er kanskje ikke så mye, men 40cm er litt. Greit nok, jeg har målt en del steder, har blant annet 2 «valker» som jeg håper krymper mer etterhvert, men at jeg har krympet, det er sikkert.

Så for all del, ikke glem å måle cm, de kan være med å motivere om vekten står stille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

    • Noen ganger må man bare, når andre ting ikke spiller på lag. Og helt klart gøy når ting er synlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *