Å løpe langt på lavkarbo

I dag morges var det klart for den hittil lengste løpeturen. 2 timer i sakte tempo.

Å løpe langt er kjedelig, derfor hadde jeg målt opp en løype på 16-17km som jeg trodde jeg kom til å klare, men som gjorde at jeg ikke løp samme strekningen hele tiden.

Jeg stod opp i 7 tiden og spiste ca 50g med Gauda, drakk litt vann og luftet dyret. Så gjorde jeg meg klar for 2 timer ute i solen.

Vaselin faktisk. Jepp, på så lange turer så begynner ting å gnage og da er det viktig å smøre. Jeg klarte å ta de fleste steder, men har fått et lite gnagsår på låret faktisk. Må huske til neste gang.

I fuel belte hadde jeg bare vann og en liten neve med paranøtter. På med belte, solbriller og sko og jeg la avgårde på tur.

Ca 17.1km ble det. GPS’en er litt ute og kjøre her og der, men jeg har målt i etterkant og den stemmer ganske så bra.

Jeg begynte å drikke vann etter ca 40min og spise nøtter etter en time. 1-2 nøtter hver 10min. Under hele turen følte jeg ikke at jeg manglet noe. Når jeg kom hjem hadde jeg et lite hvitt lag med salt på meg, så jeg fikk tydelig ikke i meg nok vann, men det føltes ikke slik underveis.

Kjente det litt i bena, men det er bare å forvente. Det er den lengste turen siden 2009. Jeg tøyet godt og nå er bena helt fine. Vi får se hvordan ting er i morgen.

Når jeg kom hjem ble det mat i ekte lavkarbo stil, godt med grønnsaker, hamburger, pølse og bacon. Til slutt koste jeg meg med en liten skål med is og hakket 85% sjokolade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *