Planene fremover

Nå har «styret» rundt min første triathlon begynt å legge seg og hverdagen (besøket har dratt, tilbake på jobb) er tilbake. Så hva er egentlig planene fremover?

Om ca 12 uker står jeg på startstreken for å løpe min andre halvmaraton. Første var i 2008, da i Luzern i Sveits. Da veide jeg over 10kg mer enn det jeg gjør nå og la nok opp treningen litt feil, løp med feil sko og løp ikke noen ting de 4 siste ukene før løpet  pga dårlig kne.

Denne gangen har jeg valgt en plan med mindre løping faktisk. Jeg løper 3 dager i uka. Men istedenfor å løpe et visst antall km så løper jeg heller på min. Slik som denne uka hvor jeg har en kort tur på 50min, en på 60min og en lang tur på 120min. Alle i slow pace. Forrige gang løp jeg et vist antall km hver gang, 5 dager i uka.

  • 16 september er det Wachau halvmaraton.
  • 22 september er det Rebook Womens run, 5km
  • 29 september er det Vienna Night run, 5km

Utover det har jeg ikke planlagt noe, annet enn å fortsette å trene, legge grunnlag for neste års løp.

Noen ønsker for neste år er

  • Vienna City Marthon, halvmaraton
  • Vienna City Triathlon, sprint eller olympisk distanse
  • Wachau halvmaraton
  • En triathlon eller 2 til, kanskje KRONE Triathlon Challenge i Kitzbühel
  • X antall småløp på forskjellige lengder spredt utover våren, sommeren og høsten.

Kanskje tidlig å allerede tenke på neste år, når året ikke er over enda, men trening må langtidsplanlegges. Og kjenner jeg meg selv rett så er det garantert ting som kommer til å skje som setter litt krøll på ting. Syntes denne passer bra jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *