Da er dagen her

Da har dagen kommet. Dagen jeg har planlagt og trent for i flere mnd nå.

Jeg skal delta i en Sprint Treathlon

Bagen er pakket, alt er klappert og klart. Om ca 1.5 time så drar vi hele gjengen. Min mor er her sammen med min tante. Anne og Tina kommer og.

Jeg kan ikke gjøre noe til eller fra, nå er det bare å delta, svømme 750m, løpe til sykkelen og sette meg på den og sykle 22.5km. Så hoppe av, sette sykkelen på plass, bytte sko og så legge ut på en 5km løpetur. Det er meldt 30 grader i dag og vi er godt over 20 allerede.

En gang kommer jeg i mål, forhåpentligvis med et smil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. LYKKE TIL!!!
    Det må være vanvittig tungt å løpe etter svømminga og syklinga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *