Triathlon startnummer

Da har jeg vært og hentet startnummeret og ting begynner å bli ganske virkelig her. Jeg driver nå og pakker ned det jeg skal ha med meg og det er litt. Følelsen av å ha glemt noe er der hele tiden selv om jeg har liste. Hva om jeg glemmer å skrive opp noe på listen?

Gult er kult, er det ikke så de sier?

Det er baksiden av skjorta, foran er det et par logo, inkludert Vienna City Triathlon.

Kl 13 i morgen braker det løs, så send meg alt dere har av tanker så jeg klarer meg igjennom dette her. Ca 2 timer i 30 grader. Målet er å komme i mål, ønske er under 2 timer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Tanker er herved sendt, og vil bli sendt igjen i morgen kl 13. Dette kommer til å gå bra. Du er ikke ute for å sette verdensrekord, men for å gjennomføre med stil. Det klarer du! Har vært så gøy å følge med deg i oppkjøringsfasen. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *