Huskeliste

Det er ikke mer enn 2 dager igjen, bare 2 dager. Nervene har begynt å gjøre seg meldene, jeg føler meg overhodet ikke klar og jeg skulle ha trent mye mer.

I dag er siste treningsøkt, det er en brick økt, altså først 45min sykling og så rett over på 15min løping. Min mor har kommet så hun skal hjelpe meg å få til dette ute, noe jeg enda ikke har prøvd. Hun skal komme og hente sykkelen i det jeg hopper av, bytter sko og begynner å løpe.

Til en triathlon er det en del ting jeg må huske å ha med meg, er ikke bare en sport, men 3 som skal utføres på rappen.

Her er min liste.

 • Startnummer til sykkel, hjelm og meg.
 • Startnummer bånd
 • Sykkel
 • Hjelm
 • Sykkelsko
 • Pulsklokke og bryst bånd
 • Drikkeflaske
 • Verktøysett med slange
 • Chip
 • Chipbånd til foten
 • Løpesko
 • Løpeskjørt
 • Triathlon drakt
 • Sports BH
 • Svømmebriller
 • Konkurranse badehette (får)
 • Sokker
 • Håndklær
 • Caps
 • Svamp til å legge våt under capsen (er meldt 30 grader)
 • Vann til å skylle ben etter svømming
 • Vann til å drikke
 • Mat
 • Klær til etterpå
 • Et smil

Det skal være 7 konkurranser den dagen. Både sprint og olympisk distanse, Østerriksk Mesterskap og Europa Cup, samt amatør hvor jeg skal delta. Mitt løp begynner ikke før kl 13, og det er meldt 30 grader. Kan ikke si jeg er kjempe glad for det.

Med tanken på ikke den helt ideelle oppkjøringen, så er målet mitt å komme i mål, med et lite ønske om å klare det under 2 timer, men det skal hard prøves.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *