Bodyanalyse

I desember 2008 tok jeg en Bodyanalyse på en InBody 720 maskin. Da hadde jeg gått ned en del, men veide fremdeles opp mot 90kg.

Nå til sommeren skal jeg ta en ny. I går var det 5 uker til selve testen. Målet mitt er å komme ned til 79kg, 30kg ned innen da, så mandagen etter triathlon så settes det inn et ekstra gir.

Her er den første testen. Klikk på den for å få den større.

Allerede da var jeg sterk, og jeg håper nå at jeg er enda sterkere, betydelig mindre fett og generelt bedre resultater. Jeg er spent og jeg gleder meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Kommentarer

  1. Sv: I utgangspunktet jeg er enig med deg, problemet mitt er at vi skal på cruise i 7 netter, og der kreves det blant annet at man har med seg pene klær. Og selv om jeg egentlig aldri har problemer med å pakke lett, så byr det på en utfordring. Hjelper ikke å bytte ut t-skjortene når man må ha med seg visse plagg. 😉

  2. Åh så spennende! Jeg skulle booke en kroppsanalyse til neste uke, så hadde de ledig i morgen, så da ble det i morgen!! IIIkk, er spent altså!! er 3,5 måneder siden sist!

    • Spennende. Hos meg er det 3.5 år, litt har skjedd siden første kan du si. Både opp og ned med vekt, men er kjempe spent selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *