På våte veier

Kroppen i dag føles veldig bra. Ikke støl noen sted. Det har regnet i hele dag og jeg hadde en sykkeltur planlagt. Da det endelig ble opphold la jeg ute på en liten tur for å teste triathlon drakten og hvordan det var å sykle på våte veier, noe jeg til nå ikke hadde gjort.

Slik så skoene ut da jeg kom hjem.

Kliss våte var de og.

Det ble ikke mer enn 13km som gikk unna på 27min. En del motvind etter at jeg hadde snudd, men jeg fikk tråkket på.

En landeveis sykkel har ingen skjermer og det merket jeg godt i dag.

Jeg har ikke tisset på meg, men det er vann fra veien og pytter jeg måtte igjennom.

Faktisk så stod spruten helt opp til hjelmen, men det fikk jeg ikke med på bildet.

Det gikk greit å sykle, etter ca 6.5km måtte jeg bråstoppe da det lå masse trær i veien. Litt panikk, men fikk bremset ned, løst ut skoen og fikk snudd.

Gikk litt raskere til, men grei fart. På fredag skal jeg å teste ut løypa der løpet skal gå, er spent på hvordan svinger og slik er der. Ellers denne uka blir det løping, svømming og styrke som vanlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *