42. Uka

Generelt:
En veldig god uke egentlig. Ting faller på plass, rutiner kommer i gang, trening flyter, ja en god uke. I går var jeg og å prøvde våtdrakt fremfor Triathlonen om 2 uker, vannet vi skal svømme i er kaldt. Var greit å få testet og bekreftet at jeg trenger våt drakt.

Mat:
Har kommet inn i en god mat rutine igjen, og det er kjempe deilig. Varm mat på jobben merker jeg gjør susen for meg. Ellers så er det 3 måltider om dagen samt protein pulver etter trening som ser ut til å funke best for meg.

Trening:
Det har vært en god treningsuke. Både fjelltur og sykkeltur, samt et par løpeturer og 2 gode styrke økter.

Vekt:
I dag var vekten nede der den var for en mnd siden. 84.4kg. I mellomtiden har det vært noen vann kg opp, men alt det er nå borte. Men selv om ikke vekten har rikket seg, så har ting skjedd. Den 18 mai, ikke mer enn 2 uker siden så målte jeg visse punkter på kroppen. I dag målte jeg igjen, og jeg har krympet 21.5cm totalt, på bare 2 uker. 

Positivt:
Det er godt å ha kommet inn i rutinen igjen, både når det gjelder maten og trening.

Negativt:
Knærne var ikke like fornøyd med onsdagens lange løpetur, men det går seg til. Må bli flinkere å tøye samt bruke foam roller.

Uka som kommer:
På søndag er det tid for nytt løp. Det store kvinne løpet her i Wien med 30 000 damer på start streken. Måler er å komme under 30min. Jeg skal delta med Anne og Tina. Gleder meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Du er så flink Line! Jeg sitter her og feirer dine seirer. De er så veldig fortjent! Du har blitt et menneske alle vil se opp til! Du setter deg mål, og gjennomfører. Du møter motstand og klarer det likevel. Sånn vil jeg også bli.

    • Tusen takk! Sånne ord varmer så utrolig mye og gir meg masse motivasjon videre. Virkelig, tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *