Str. M

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde på meg noe i str. M. Ihvertfall ikke i voksen alder.

De 2 sist mnd har vekten så og si stått stille. Det har vært noen vann kg opp, og så ned igjen, men noe ordentlig reelt vekttap har det vært minimalt med. Men det betyr ikke at kroppen ikke har forandret seg.

Da jeg var i Norge var jeg innom Indiska og kjøpte meg denne kjolen i str. M. Jeg prøvde den ikke i butikken, men var sikker på at til sommeren skulle den passe.

 Bildet er lånt av Indiska.com

I dag prøvde jeg den på, og den forble på. Her er et par bilder av meg i kjolen. Beklager dårlig lys og bilde kvalitet.

Litt trøtt, kl er ikke 6 en gang.

Jeg føler meg så vel i kjolen og den er så behagelig å ha på. Gleder meg til å bruke den i hele sommer.

Det er forresten bilde av en person med BMI på 31 og kategoriseres som ekstrem fedme…men jeg begynner å føle meg mer og mer normalvektig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Kommentarer

 1. Den sitter jo som et skudd! Gratulerer – jeg elsker kjolene til Indiska, de er så gode!! Klem til deg

  • Tusen takk Kari! Ja, jeg så enda flere fine kjoler på siden deres så tror nok jeg må innom når jeg er i Norge i sommer, helt klart.

 2. Så fin den var – og så fin du er! Sånn kropp og sånn kjole vil jeg også ha 🙂

 3. Så fin kjole! Og den sitter perfekt på deg 🙂 Synes det er litt drøyt at det kalles ekstrem fedme med den kroppen der, men så er det vel bare.

  Flink er du!

 4. Åh, den kjolen var bare helt nyydelig på deg=)!! Haha, ekstrem fedme høres bare helt latterlig ut når man ser på disse bildene;) Med tanke på din treningsmengde, tror jeg du skal ta BMI’en din med en god klype salt, du ser fantastisk ut=)!

  • Tusen takk! Ja, jeg er enig om den bare er latterlig, for jeg føler meg ikke ekstrem feit lenger. Og det er det som teller.

 5. Lekker dame i vakker kjole 🙂

  BMI er laget for å studere befolkningsgrupper, den fungerer ikke så godt på enkeltpersoner, noe du er et levende bevis på. Du ser helt normalvektig ut. Også så sporty du er!

  Lykke til med løpet!

  • Takker! BMI er og blir noe tull, helt klart. Men det er et tall dessverre mange ser på, selv på enkeltpersoner. Og jeg føler meg snart normalvektig og det er det som er viktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *