90min i pissregn

Ihvertfall 60 av de. Jeg var ute og løp i dag, 90min stod på planen. Det begynte å regne allerede i deg jeg gikk ut, men det var så lite….enn så lenge.

Etter 10min begynte det å lave ned og slik holdt det på til jeg var ca en time ut i turen, og selv etter det dryppet det litt. Men jeg holdt ut, litt regn plager meg ikke. Jeg hadde caps på, så slipper jeg å få vann i fjeset, det funker alltid.

Slik så jeg ut da jeg kom hjem, våt fra topp til tå.

Turen gikk greit, kjente det litt i både knær og ankler på slutten, men jeg løpe hele de 90min som jeg skulle. Det ble 12.7km. Hele poenget er rolig tempo, hvor man kan prate, og man kjenner at man kan løpe fortere, noe jeg helt klart kunne.

Neste runde blir en rolig 40min på fredag før løp på søndag hvor målet er å komme meg under 30min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Spreking! Hvor fort løper du når du løper så lenge?

    • Hei, jeg hadde glemt å skrive inn det. Det ble 12.7km på den turen, så ikke kjempe fort, men greit nok. Poenget var rolig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *