Wachau Halvmarathon

Triathlonen er ikke overstått, har enda litt over 2 uker igjen, men i dag begynte jeg å trene til Wachau Halmarathon den 16 september.

Jeg meldte meg på for en stund siden, men i dag begynte jeg å trene til det og kan nå dele det med dere.

Jeg skal kjøre et 16 ukers program med 3 løpeøkter i uka. Jeg er spent på hvordan bena holder, sist da jeg trene til halvmarathon i 2008 så begynte de å protestere etter en stund, men da løp jeg og 5 økter i uka, så jeg håper dette går bedre.

Løpet starter i Spitz og vi løper i mål i Krems. Jeg er kjempe spent, og det skal vist være en veldig flott løype.

Grunnen til at jeg skal løpe en halvmarathon igjen er den følelsen av mestring man får når man komme i mål. Den er bare helt urolig. Sist så hadde jeg mest lyst å sette meg ned å begynne å gråte fordi jeg var så glad.

Jeg gleder meg til tiden fremover og ikke minst, selve løpet den 16 september.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *