På tur i Wienerwald

I går var Anne, Odin og jeg ute på tur i Wienerwald utenfor Baden.

Vi startet dagen med å ta toget til Baden og så bussen opp til der vi skulle starte turen. Været var perfekt med 20 grader og sol, men siden vi skulle gå store deler inni skogen så var dette perfekt.

Idyllisk start på turen. Og veldig lenge gikk vi langs elven. Men så snudde vi oppover mot toppen og da gikk det oppover og.

Det gikk fra ca 250m til 834m på toppen. Det kjentes ja.

Vel oppe var det godt med en pust i bakken, litt mat og drikke.

Her er kartet som viser den egentlige turen.

Litt morsomt.

Men her tok vi en litt annen vei….ikke helt med vilje da, men se hvilken utsikt.

Etterhvert så fant vi og ut at vi hadde gått feil, selv om vi fulgte skilting og markeringer.

Et morsomt skilt langs veien.

Vi trasket og trasket og etterhvert var målet bare å komme seg til nærmeste togstasjon. Den var nå et stykke unna. En liten tass ble etter 2 mil sliten og da var det godt å få hvile seg litte på Annes skulder.

Etter å ha gått aktivt i over 6.5 time og det lå enda over en time med trasking igjen foran oss var det frem med tommelen. En ung mann stoppet for oss og kjørte oss det siste stykke inn til Bad Vöslau. Takk og pris for det.

Det var en flott tur, tross at vi gikk litt feil. Vi fikk sett masse og fikk masse frisk luft. Odin gikk nesten hele turen, en km eller to ble han båret.

Selve turen på GPS kartet fra klokken min. Stemmer ikke 100%. Glemte å skru på og av noen ganger etter pauser etc. Men grovt regnet gikk vi ca 25 km i går, noe som vi begge er veldig fornøyd med.

Sliten men fornøyd på toget hjem etter en knall flott dag. Turen ga mersmak, helt klart. Det blir garantert ikke den siste.

I dag har jeg hatt en runde på sykkelen, første etter bruddet. Gikk veldig bra. Kjente gårsdagens tur litt i bena, men det ble litt over 22km på 49min. Greit nok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *