«Ny» Sykkel

Da jeg brakk albuen, nå 5 uker siden, så skjedde det foran sykkel butikken. De oppdaget da at det var en sprekk i rammen min og fortalte meg at det var et kjent problem på akkurat den serien ramme jeg hadde. Hvis jeg kunne få tak i original kvitteringen så var muligheten der for å få helt ny ramme på Scott sin regning.

Jeg fikk heldigvis tak i regningen, dro tilbake med sykkelen, og etter litt venting har jeg nå fått meg «ny» sykkel.

Jeg hadde en Scott Speedster S30 2009 i str S. Den var litt for stor mente han i butikken så han skulle høre om jeg kunne får en XS, noe jeg fikk. Nå har jeg en Scott Speedster S10 2012 i str S som er en oppgradering fra det jeg hadde.

Den gamle.

Den nye.

Det er bare remma som er ny, alle andre deler er fra den gamle. Men jeg er kjempe fornøyd for det. Og det kostet meg ikke en kr, eller i dette tilfelle, en euro.

I morgen eller mandag blir det ut på tur med det nye vidunderet, nå skal jeg snart ut å gå i Wienerwald ved Baden med Anne. Gleder meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *