40. og 41. Uka

Generelt:
De siste 2 ukene har vært så som så. Noen dager bedre, andre verre. Det har og vært Norges tur og 17-mai inni bilde.

Mat:
I Norge og på 17-mai ble det ikke holdt lavkarbo hele tiden, det har jeg null problem å innrømme. Jeg har slitt litt, men føler nå at jeg begynner å komme meg tilbake der jeg skal være. 

Trening:
Det som har vært mantra den siste tiden er at det er for lite trening, og den er det dessverre enda. Jeg hadde første svømme økt siden bruddet på søndag og det var deilig. Det har blitt litt spinning og en del turer, men ikke nok. 

Vekt:
Det var denne vekten da. Etter Norge og 17-mai har det kommet på et par vann kg, og de sitter enda da det er den tiden av mnd igjen. Mulig en har satt seg litt mer permanent, men jeg jobber videre med å få de av. Jeg tror kroppen har ligget på denne vekten lenge en periode i livet, for den holder virkelig igjen om dagen.

Positivt:
Har blitt friskmeldt og kan begynne å trene ordentlig igjen. Første PT time med overkropp gikk knallbra og jeg kjenner ikke noe i armen i dag.

Negativt:
Litt av alt som har blitt nevnt over egentlig.

Uka som kommer:
Nå skal jeg å hente sykkelen min som har vært på service og håper at skrekken etter fallet ikke sitter så fryktelig slik at jeg kommer meg ut tur. Ellers så er det å kjøre på med ren mat, godt med søvn og trening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Jeg liker bloggen din skikkelig godt! Den er til inspirasjon for meg som slanker meg. Jeg linker til deg fra siden min 🙂

    • Tusen takk! Jeg skal ta en titt på bloggen din så skal du nok se det blir en link til deg og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *