Rutine

Noe jeg har lagt merke til i denne prosessen med å gå ned i vekt er at rutine er utrolig viktig for meg. Er ikke rutinen i orden så sliter jeg på flere områder.

Rutine for meg betyr:

 • Komme meg i seng tidlig
 • Maten er planlagt og gjort klar så langt det går
 • Trening er en naturlig del av dagen
 • Ting skjer til visse tider
 • Kontinuitet

De siste ukene har det vært brudd av albuen, tur til Norge, 17-mai og en del annet som har ført til at rutiner brytes. Det går greit når det er snakk om en dag eller to, eller helgen, for da har jeg andre rutiner, men slik det har vært de siste ukene har satt meg litt ut.

Jeg sliter med å spise nok og ordentlig mat. Er litt for lett å droppe trening. Det blir alt for mange timer foran PC’en, etc. så derfor sliter jeg med å komme tilbake til mine gode rutiner.

Jeg trenger et realt tupp i stumpen kan du si.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. kjenner meg veldig godt igjen at rutinene må være på plass for å klare å gjennomføre en sunn dag 🙂 Tror det er noe av grunnen til at mange sliter med helgene,, inkl meg selv

  • Ja, vi er vane «dyr» og da er rutiner viktig. Helger kan virkelig være en felle.

 2. Det er så deilig når alt fungerer som jeg har tenkt. Men har erfart opptil flere ganger at mai er en kjempeutfordring i så måte. Vi har mange bursdager, og så er det jo konfirmasjon, og så kommer 17. mai… Og så fortsetter bursdagene igjen. Heldigvis har vi sen sommerferie i år, så jeg har litt tid på meg til å hente meg inn igjen.
  Tupp, tupp 🙂

  • Ja, det er virkelig deilig når ting fungerer, helt klart. Og mai er en «ekkel» mnd for mang, helt klart. Og så rett før sommeren da 😉

   Greit å ha litt tid. Blir tidlig sommer på meg, så ikke fult så lang tid, men skal nok gå. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *