Ny layout

Da var det på tide med ny layout til bloggen. Og det var på tide. Bildene i den gamle headeren begynte å bli utdaterte.

Jeg har og lagt til et par siden hvor det skal komme en del mer informasjon de neste dagene, beklager at det ikke er gjort enda, men man blir så ivrig når noe er nesten ferdig at man bare vil få det ut.

Om dere finner noe feil (utenom at teksten i en del innlegg er rar) kom gjerne med dem slik at jeg kan få rettet på dem. Og om det er noe dere ikke liker, vanskelig å lese etc.

Håper dere liker den nye layouten, jeg er ihvertfall kjempe fornøyd.

PS. hvis dere beveger musen deres over headeren så vil dere se hele bildet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Kommentarer

  1. Jeg vet ikke om det er bevisst eller ikke, men bildene i headeren er iallefall på min pc ganske halve. Jeg ser en skulder på «Hjem» og en hånd og en albue på «Line». Odin får så vidt en øretupp med.

  2. Så flott siden din har blitt. Vil også si det er en glede å følge deg og oppdateringene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *