39. Uka

Generelt:
En veldig blah uke som har vært så som så

Mat:
Det har blitt lite mat noen dager, ikke nok å drikke. Og i går når jeg kom til Norge gikk jeg av skaftet for alt jeg hadde lyst på. Ble både smågodt, boller, sjokolademelk og lasagne. Alt som er godt. Men nå er jeg ferdig med det, og er tilbake på riktig spor.

Trening:
Alt for lite trening. Ikke nok turer og PT timen med Stephan ble avbrutt da hverken jeg eller han var i humør og kneet bugget litt så det var lite vi kunne gjøre.

Vekt:
Vekten har vært merkelig denne uka. Plutselig gjorde den et hopp på 2 kg, uten egentlig noen grunn for det. Eneste jeg merket var at jeg hadde fryktelig mye vann i kroppen etter PT timen forrige torsdag da bena var bly. Hva jeg veier i dag vet jeg ikke, da jeg ikke var på min vekt. Jeg ser på denne uka som stilstand for det er ikke en reel oppgang om jeg går opp 2kg fra den ene dagen til den andre.

Positivt:
Er i Norge og koser meg med en venninne og være hjemme hos mamma. Samt at jeg er nå klarert for svømming.

Negativt:
Alt for lite trening same utskeielsen i går. Dog jeg ser ikke på den utskeielsen var så ille, for jeg sa jeg ville og den er over nå. Jeg er fremdeles ikke klarert for styrke trening og det irriterer meg. Samt at bena mine var så bly at jeg ikke kunne delta i løpet på søndag som var.

Uka som kommer:
Må få inn mer trening, helt klart. Har planlagt noen turer her i Norge samt når jeg kommer tilbake til Wien. Jeg driver og å ser på kostholdet mitt litt, ligger noe i planene der, kommer mer tilbake om det i løpet av uka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *