Matlei og bly i bena

Selv om motivasjonen er der, for jeg vil se bedre ut i den forbaskede drakten, men jeg syntes det går trått om dagen.

Jeg er matlei til tusen. Selv om det er mye god mat i kjøleskapet og enda mer i frysen så er det ingenting jeg har lyst på.

Og etter torsdagens runde med Stephan har bena vært tunge som bly. I starten var jeg støl, men det er nå over men de er fremdeles tunge som bly. Dette gjør mye for motivasjonen. Jeg har ikke kommet meg ut for å trene siden torsdag, annet enn noen turer, og det er ikke godt nok.

Før det lange håret ble klippet bort og albuen brakk. Trenings glede og matlyst kom tilbake.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Jeg har en foam roller, tror jeg skal ta meg en runde med den. har ikke fått det til pga albuen, men jeg skal prøve, det pleier å hjelpe.

  2. Jeg kan forresten anbefale kompresjonssokker. Om ikke du vil investere 500 kr i Cep, så sjekk i det minste ut de på apoteket, det kan hjelpe veldig mye mot denne bly-følelsen, hevelse i beina og ikke minst stølhet. jeg ruker dem alltid enten under eller etter eller begge deler om jeg har trent tung styrke bein eller annen kondisjon, og om jeg veit jeg skal sitte mye stille å lese eller kjøre bil etter en treningsøkt er det enda viktigere, for da samler jeg så utrolig fort vann/blod i beina!

  3. Takker for tipset. Det står på listen min over ting som jeg skal ha. Så på det da jeg var på spostsmesse for ikke så lenge siden men bestemte meg for å vente, men tror jeg har ventet lenge nok. Jeg må gå for sleve fordi jeg skal bruke det under triathlon som begynner med svømming, da er sokker teit. Tror så absolutt jeg skal ta en titt i dag eller i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *