38. Uka

Generelt:
Veldig bra uke tatt i betraktning.

Mat:
Maten har vært bra. Det har vært varmt her, så ikke alltid kjempe mye mat, men nok.

Trening:
I uka som har gått har det blitt litt trening, tatt i betraktning. Hadde et løp på lørdag og en 10km tur på søndag. Mandag ble det 6km tur og 1 t styrketrening. Onsdag fikk jeg presset inn en 9.5km tur og 1t 22min spinning og torsdag fikk jeg til en 7km tur samt 1t styrke med Stephan hvor han drepte det jeg hadde av ben. Jeg er strålende fornøyd, eneste som manglet var litt svømming.

Vekt:
Glemte å oppdatere forrige uke, men jeg stod stille da. Nå har vekten beveget seg igjen, 1.2kg fra forrige uke, jeg er nede i 84.4kg og bare 400g unna 25kg ned.

Positivt:
Gipsen er borte. Jeg har beveget meg masse, fysio går og bra.

Negativt:
Skulle ønske jeg kunne gjøre mer. Spesielt svømme.

Uka som kommer:
Jobbe på videre. Jeg ser fremgang i armen hver dag, så satser på at det fortsetter. Jeg har nytt løp på søndag, 4.75km denne gangen. Og til torsdag reiser jeg til Norge en liten tur, noe jeg gleder meg veldig til. Men det betyr ikke at treningen stopper. Blir både sykkel og løpetrening i Norge og. Ferie er ingen unnskyldning for å ikke å trene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *