37. Uka

Generelt:
Det har vært litt av en uke, det er sikkert. Ikke helt som planlagt kan man si.

Mat:
Uka begynte med jentekveld med Anne og Tina og bestilling av Indisk. Lørdagen ble det KFC etter sykehuset og fortsatte med sjokolade, men siden søndagen har jeg spist 100% riktig. For kan jeg ikke trene maksimalt så må maten være 100%

Trening:
Ikke helt som planlagt, men dog mer enn jeg trodde. Mandag ble det 2 turer på 5km. Tirsdag ble det en 9.5 km tur samt en styrketrening økt. Onsdag ble det et 5km løp og torsdag ble det en 5.5km tur samt 50min på spinning sykkelen. Jeg har lov å si meg fornøyd med uka.  

Vekt:
Siden gipsen var på i dag morges så er ikke det et reelt tall. Skal komme med oppdatert tall i morgen.

Positivt:
Jeg har beveget meg masse, selv med gips. Og jeg stilte til start og fullførte et 5km løp. Mamma er og på besøk.

Negativt:
Gipsen og S2synd på meg maten» lørdag!!

Uka som kommer:
Sykemeldt i uka som kommer og. Skal til fysio og bevege meg. Stål kontroll på maten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *