Hva er brukket?

Jeg har brukket albuen, det er klart, men albuen inneholder flere ben, og det er et rent og pent brudd av radiushodet jeg har,

Hos meg har tuppen brukket helt av, men har ikke flyttet seg, så rent og pent.

Dette er et type 1 brudd, som oftest ikke sees før et par uker etter bruddet, men mitt så man tydelig.

Slike brudd behandles med å stabilisere bruddet i noen dager og så tidlig bevegelse, men ikke for tidlig. Jeg driver nedtelling til fredag kl 1030 for da skal min gips av. Den er ubehagelig til tusen, klør og jeg har fult av gips smuler inn under gipsen fordi den er klippet åpen pga hevelse.

Har sovet greit nok, men plages allerede av et par trykk sår. Og så er den tung….

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

 1. Stakkars deg! Makan til uflaks :'(

  Jeg har aldri hatt gips, men kan levende forestille meg konstant kløe og tyngde. Uff.

  Men jeg liker bildet, da 😉 Nydelig lite brudd…

 2. Æsj da!! God bedring! Godt det ikke var verre, en kompis av meg gjorde akkurat det samme, skulle stoppe foran en minibank for å ta ut penger å glemte å klikke seg ut, men han brakk armen tvers av, det tok litt lenger tid!

 3. Tusen takk Smukka!

  Ja, syntes jeg har hatt nok uflaks nå Sukkerspinn. Og takk og lov at der er lite og gipsen kommer av på fredag.

  Ingrid, helt klart, her er det nedtelling. Og tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *