Skulle ønske det var meg

I dag deltok 36,157 i Vienna City Marathon. Noen i hel og noen i halvmaraton. Det fikk meg til å tenke på den gangen jeg løp min første halvmaraton i 2008 og hvor mye jeg har lyst til å løpe en halvmaraton igjen.

I går var jeg på en sports messe i forbindelse med løpet. Der var det selvfølgelig masse å se på, shoppe og flere utstillere fra forskjellige løp rundt om i Europa.

Jeg tok ikke mange bilder, men jeg fikk med meg han her før han forsvant ut døren.

Haile Gebrselassie. Han deltok i dag sammen med Paula Radcliffe på halvmaraton distansen. Paula startet 7min52sec foran Haile som er differansen på bestetiden til de begge. Haile kom først i mål på tiden 1t 0min 52sec og Paula som sliter med sykdom kom i mål på 1t 12min 03sek.

Jeg løp på 2t 43min en gang i tiden. En smule forskjell ja.

Men jeg fikk nå med meg noe fra messen i går.

Nye løpe sko Asics Kayano 18. Skal ikke taes i bruk enda, men til kjempe bra messe pris. Tok og med meg et par dra lisser, så jeg slipper å knyte skoene og sparer tid under triahtlonen.

Og jeg klarte ikke å holde meg.

Nike Dry Fit løpe skjorte i str M til latterlig billig pris. De fleste skjortene jeg har begynner å bli for store, selv om de går en stund til. Men jeg så den og måtte bare ha.

Som overskriften sier, jeg skulle ønske at det var meg som var med å løp i dag. En dag, om forhåpentligvis ikke så alt for lenge, så kan jeg delta i en halv maraton igjen og om en del lenger, en hel maraton.

Nå skal jeg ut å gå tur, ha en fortreffelig søndag alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *