34. Uka

Generelt:
Grei uke. Kunne vært bedre, men heller ikke en dårlig uka.

Mat:
Bra variasjon med maten denne uka. Ikke spist for mye og ikke for lite.

Trening:
Har ikke fått inn noen løpe økter og bare en sykkel økt, så ikke helt etter planen. Til uka må det helt klart mer løping inn. Ellers så har styrke øktene vært knall, spesielt siste med Stephan hvor jeg tok 100kg i markløft.

Vekt:
Hyggelig start på påsken. Vekta var ned 0.6kg denne uka, så nå er vi nede på 86.5kg, 22.5kg mistet. Veldig fornøyd med det.

Positivt:
Vekten selvfølgelig og at jeg nå kommer inn i alle str 42 buksene jeg eier. Jeg har blant annet på meg en bukse i dag jeg arvet etter en venninne som jeg alltid har sett på som slank og flott, og jeg passer inn i hennes bukser. (fikk den fordi passformen ikke passet til hennes kropp, ikke fordi den var for stor=

Negativt:
Ikke blitt fult så mye trening som planlagt, må få inn flere løpeøkter.

Uka som kommer:
Jeg har besøk av min far og stemor frem til mandag, noe som er kjempe hyggelig. Det blir selvfølgelig trening selv om de er her, men i dag er det fri. Blir masse vandring i byen, så ikke noe hvilehjem selv om man har besøk. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Gratulerer med en fint gjennomført uke og 600 gram ned!:D Du ligger et hakk foran meg hele tiden altså. Konkurranseinstinktet våkner:p Men unner så klart deg det og enda litt til!:D Lykke til med løpingen i uken som kommer.

  2. Tusen takk! Jeg kjenner jeg kniver litt med deg jeg og 😛
    Og begge skal vi komme oss videre nedover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *