Sko, et problem

Det er vår og fint være i Wien, og jeg har funnet frem vår og sommer sko. Men etterhvert som de blir brukt så oppdager jeg et problem med mange av dem.

De er for store rett og slett. Både i lengden, bredden og ikke minst over.

Jeg har hørt at folk har gått ned i sko str når de har gått ned i vekt, men trodde ikke det kom til å skje med meg. Men det har det tydeligvist. I flere av skoene mine har tærne ballsal og jeg må snør dem godt fast for at de skal være gode å gå med.

Andre sko som kanskje har vært litt trange eller ikke fult så gode å gå med, sitter nå veldig godt på foten.

Noen tenker kanskje, jippi, sko shopping, men det er faktisk en del av skoene mine jeg liker og som jeg kunne tenke meg å beholde.

Foreløpig går det greit å gå med de fleste skoene, men jeg merker veldig godt at de er for store. Jeg er jo ikke ferdig slanket, så krymper bena enda mer så må jeg nok kvitte meg med noen.

Eneste jeg virkelig ønsker at skal krympe mer, mye mer, er leggene mine. Sånn at jeg neste vinter kan finne noen nydelig støvletter. Jeg har et lite håp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. hehe, jeg måtte smile når jeg leste dette innlegget 🙂 det er et «problem» som jeg også har.. føttene blir mindre etterhvert som vekta går ned. jeg har gått fra str. 44 i sko til å nå bruke 41! (etter å ha gått ned over 20 kg) for min del er det bare positivt, for nå kan jeg endelig finne sko uten å måtte lete gjennom hele byen, eller måtte velge herresko. men nå gleder jeg meg til å finne støvletter! jeg har faktisk aldri eid et par støvletter i hele mitt liv 😀

  2. Jeg har også gått ned i skostørrelse! Eller.. Jeg har alltid hatt samme lengde på føttene, men bredden har endret seg endel. Ganske deilig.

  3. Kathrine, hele 3 str er utrolig bra da. Er nok ikke så mye her, men ihvertfall en str har det blitt.

    Jeg håper virkelig at jeg kan kjøpe noen lekre støvletter til vinteren ja.

    Smukka, bredde har helt klart noe å si. Yay for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *