Jeg gir bort

Noen syntes kanskje dette er teit, men jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å finne ting. Nå har jeg allerede gitt bort 3 store Ikea poser med klær, men har enda litt igjen. Derfor har jeg tenkt å høre om noen av dere har lyst på de.

Jeg kommer til Norge om 6 uker og tar det med da. Jeg kan møte i Asker eller i Oslo ellers blir det sendt med posten, du betaler porto.

Hvis noen har lyst på noe, enten skriv en kommentar under eller skriv en mail via kontakt skjema øverst i bloggen.

Her er det som gies bort. (Ting som er gitt bort fjernes forløpende)

Str 48.

Topp og skjørt. Begge i glinsende materiale. Går veldig godt sammen, brukte 1 gang.

Str 46.

H&M dress jakke offwhite. Lite brukt.

H&M dressjakke svart. Lite brukt.

Str 44.

Ytterjakke fra Promode foran

Bak

Lang strikkejakke fra H&M. Aldri brukt.

 

Lang penkjole, svart. Legger seg og pent nedover kroppen. Brukt 1 gang.

Om dette faller i smak hos noen, så er det bare å rope ut. Hvis ikke går det til innsamling her nede i Wien.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Hei Line, alt sammen her var bare kjempefint! Det er jo nesten for ille at du vil gi det bort, men det er helt klart bedre enn å kaste plaggene. Jeg jobber i Oslo, meget sentralt – så om du fortsatt vi gi de bort sier jeg tusen takk 🙂

  2. Hei Astrid,

    Nå har et par ting forsvunnet, men om du ønsker resten så kan jeg helt klart ta de med til Norge for deg. Jeg skal inn til Oslo den 14 mai for å levere et av plaggene så da passer det fint med avlevering om du ønsker.

    Jeg hadde nok ikke kastet dem, men gitt dem bort til en innsamling her nede.

  3. Kjempeflott! Jeg likte alle plaggene 🙂 14. mai passer bra, Line.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *