33. Uka

Generelt:
God uke, både når det gjelder trening og mat. Har tenkte mye på forrige uke og fått analysert følelser og alt det andre tullet. Har kommet med en løsning for at det ikke skal skje igjen. La oss håper det funker. 

Mat:
Denne uke tok jeg inventar av frysen og lagde en god matplan basert på det. Den har blitt fulgt og det har fungert. Helt klart noe jeg må fortsette med. Ingen store utskeielser annet enn lavkarbo sjokolade, og det er helt greit.

Trening:
Denne uke har det gått i kardio, svømming og sykling. Hofta har fått litt ro, noe som har vært greit. Har vært igjennom en god svømme økt, 2 gode sykle økter samt en styrke med Stephan. Satte opp svømming på tirsdag, men den er forskjøvet til i dag. I går ble det ny pers på både benkpress og markløft med henholdsvis 6 rep på 37.5kg og 5 rep på 82.5kg. Jeg har aldri tatt 1 max rep i noen øvelser.

Vekt:
Veldig hyggelig å gå på vekten i dag og se at all «det er synd på meg» vekten er borte og litt mer. -0.2kg fra 2 uker siden, som nå gir en total nedgang på 21.9kg og jeg er nede i 87.1kg. Godt etablert under 90 taller.

Positivt:
Vekten er ned, jeg har trent uten smerter og kroppen føles så utrolig mye bedre en forrige uke.

Negativt:
Egentlig ikke noe å klage på denne uka. 

Uka som kommer:
Tilbake til løping, spent på å teste ut det. Uken blir og ganske komprimert da jeg får besøk av min fra på torsdag så all trening blir fordelt på lørdag til onsdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *