I motvind går det tregt

Hoften min her blitt veldig mye bedre. Jeg har ingen smerte lenger og jeg tar haller ikke betennelse dempende medikamenter lenger. Jeg har ikke testet ut hvordan det er å løpe enda, men både svømme, sykle og gå tur funker veldig bra.

På søndag ble det 2750m svømming samt en 2 timers gåtur, mandag ble det 14km på sykkelen, tirsdags svømming ble flyttet til fredag og i går ble det en 19km tur på sykkelen og en times tur i Prater. Jeg har funnet en ganske flat strekke hvor jeg må bremse opp kanskje 6-7 ganger og 3 helt ned, men ellers er det bare å gi på. Ihvertfall ene veien.

Jeg syklet en strekke på ca 8.5km og lå lenge med kjempe god fart, oppe i maks fart på 38.9km/t, et snitt på nesten 34km/t og lå lenge på 37km/t. Men så snudde jeg.

Herregud for en motvind. Jeg slet med å holde meg over 24km/t og ved enkelte vindkast var jeg så vidt over 20km/t. Jeg følte at bena gikk så tregt, jeg måtte gir ned for å i det hele tatt komme fremover. Det var virkelig pyton. I tillegg syklet jeg ved siden av en motorvei hvor bilene kom mot meg, det kan heller ikke ha hjulpet.

Totalt ble det 19km på 42min. En snitt fart på 27.1km/t. Jeg er relativt fornøyd, og sykle i motvind er jo ypperlig trening, selv om det er pyton der og da.

Ellers kom medaljen fra løpet i posten i går.

Den er lik den andre, bare denne er i bronse, står 3 plass bak og det er den 2012 øverst. Ganske så stolt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *