32. Uka

Generelt:
Kan denne uke bare være ferdig nå? Dette har vært en helt pyton uke som jeg helst bare vil bli ferdig med. Selvfølgelig, lørdagen og søndagen var kjempe kos og jeg er stolt av løpet på søndag, men resten av uka har bare gått i dass.

Mat:
At jeg er en person som spiser følelsene mine har jeg alltid vist, men har virkelig fått bekreftet det denne uka. Det har blitt både «det er synd på meg» – pasta og «jeg fortjener det» – sjokolade. Det har vært helt ille. Jeg har ikke vært vant til å gå hjemme etter jobben, har snoket i alt som heter skaper og trykket i meg det jeg har funnet.

Trening:
Trening ja, det er lov å drømme. Siden søndag ettermiddag (da bare for å slappe av etter løpet) til i går har jeg tilbrakt ettermiddagene på sofaen. Det har blitt null trening. Jeg skal muligens prøve på svømming i dag, men gudene vite hvordan det går. Kjenner det i hoftene enda.

Vekt:
Etter både «synd på meg» pasta og «fortjener det» sjokolade så kan jo ikke vekten har gjort noe annet enn å gå opp. Alt for mye opp. Jeg vet det er bare vann, men det er like deprimerende for det. Opp 2kg er og blir et nederlag. Neste uke skal jeg ned det og mer til.

Positivt:
Løpet mitt. Opplevde det som veldig bra. Resultatet ble bra og kroppen føltes bra under og etter løpet…..til jeg våknet mandags morgen.

Negativt:
Les alt som står over…..trenger vel ikke å si noe mer

Uka som kommer:
Det blir en stille og rolig treningsuke. Må teste ut hoftene og se hva de aksepterer. Muligens det blir en del svømming da dette irriterer nok minst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. Ikke ta det så tungt, du er jo såå flink ellers 🙂

  2. Her er et triks jeg bruker hvis det blir en uke eller to hvor treninga går i vasken og jeg spiser alt som har feil: Da har jeg hatt hvileuke og oppkarbing! Mange gjør jo slikt helt frivillig og planlagt. It’s all about perception..

    Så er det bare å ta all den oppsparte energien (ok, og frustrasjonen) og bruke det på ny treningsgiv. Men du må passe på dette med betennelsesnivået i kroppen.. Har skjønt at det er en ganske vanlig plage hos de som driver utholdenhetsidrett.

    Lykke til, og god bedring!

  3. Jeg liker måten du vinkler det på Fabeldyret, helt klart.
    Jeg er heldigvis over den uka nå, ny uke, nye muligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *