Slimposebetennelse i hoftene

Ikke bare på den ene siden, men faktisk på begge. Og det er fryktelig vondt.

Jeg kan nesten ikke gå, jeg vagger noe veldig, og det er fryktelig vondt. Jeg går på ganske sterke smertestillende, men de tar bare toppen av smerten.

Bursitt som det også heter, kommer ofte akutt etter irritasjon, som den da tydelig ble på søndag. Det er første gang jeg har opplevd dette etter et løp. Har hatt det før i en hofte, men ikke i nærheten av den smerten jeg har nå.

Nå trenger hoftene mine ro og hvile for å lege seg. Det betyr at det er minimalt med trening på meg om dagen. Jeg har holdt meg i ro siden mandag, da jeg våknet med dette her og kommer til å holde meg i ro i dag og. Jeg har tenkt å prøve meg på lett svømming de neste dagene, da det er minimalt med bevegelse i hofta. Jeg håper det går.

Jeg tar betennelsedempende medikamenter og håper på snarlig forbedring, men dette kan ta noen uker dessverre.

Om noen har noen tips å komme med om hvordan jeg kan bli fort bedre så tar jeg de imot med stor takk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Kommentarer

  1. Oh no!

    Betennelse er noe herk. Men du må bare huske på at det er mye viktigere å beholde helsa enn å holde treningsprogrammet. God bedring!

  2. Huff.! Jeg føler så veldig med deg. Hadde det i begge knærne en gang og det var forferdelig! Tror bare jeg slappet av og lot medisinene gjøre jobben sin.

  3. Prøv Reiki healing – det funker supert på den type skader/smerter! Jeg er healer og har behandlet mange med muskel, sene og ledd problemer og resultatene lar ikke vente på seg! 🙂

  4. Min sympati – hadde slimposebetennelse i skulderen en gang. Det «styggeste» jeg noen gang har opplevd har opplevd hva smerte angår; som noen som satt og tygde på en nerve. Gikk runden med alternativbehandling – kort sagt så endte jeg omsider opp hos lege som hadde ord på seg for å treffe skikkelig med kortisonsprøyte – da hadde jeg vært i smerteh. litt for lenge – hylte (helt sant) bare noen tittet på armen – stiv som en stötte i tillegg. Legen traff 🙂 frisk omtrent momentant. Hva med kortison for deg. Jeg er ikke redd for det – alternativet er å plages i evigheter, tror ikke det er bedre – betennelsesdempende tabletter …. iblant holder det med dem – men…. Mvh. Livia

  5. Tusen takke alle sammen. har heldigvis blitt mye bedre og har kommet meg igang med trening igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *