15kg mellom siste og første

Satt og så litt i bloggen i går, og så tilbake på forrige års nest siste og siste løp.

Det er ganske stor forskjell på både hvordan jeg ser ut og ikke minst, formen. Jeg er i så utrolig mye bedre form. (Utenom at jeg i går og i dag har fryktelig øm hofte og jeg går og vagger som en and, beside the point).

Nest siste.

Siste.

Og her er bilde fra årets første.

Det er er ca 15kg som skiller mellom disse bildene. Da var jeg 102-101kg og nå er jeg 87kg. Det båndet jeg har rundt magen måtte jeg og ta inn betydelig da jeg tok det på meg søndags morgen. Det var ganske så hyggelig.

Slike ting er med på å motivere meg. Det er ikke bare på vekta, men bilder, det at jeg har blitt i så utrolig bedre form, sterkere etc.

Hva motiverer deg på veien videre?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

 1. Kjempeforskjell! Det er ikke bare du som finner dette inspirerende.
  Jeg må som oftest finne inspirasjon inni meg selv. Av og til hjelper det å se bilder som dette, men som oftest så er det det inni meg det går på. Finner heldigvis nye verktøy for å lete det frem hele tiden!:)

 2. For en forskjell! Du har skikkelig god grunn til å være stolt:)
  Jeg får inspirasjon av andre bloggere, eller rett og slett å bare fantasere om hvordan jeg vil se ut når jeg har nådd målet mitt:D

 3. Sånne som deg motiverer meg!!
  Utolig flink du har vært!
  Jeg har selv lagt på meg en del pga sykdommen ME.
  Mye soffaligging legger seg på siebeina, for å si det sånn.
  Men forrige desember begynte ejg med en kur som gjorde at jeg gikk ned 13/14 kg på et lite år. Sakte men sikker. Så da vi var i syden i desember, skammet jeg meg ikke over kiloene, for første gang på mange år. Desv ble jeg sengeliggende igjen da vi kom hjem, og 5 kr kom rett på. Men jeg har begynt på kuren igjen, og ble bare mere motivert til å fortsette når jeg så dine bilder. Jeg tar av meg hatten for deg. Det er ikke enkelt å gå ned, men du og du så deilig det er når man gjør det!
  Lykke til videre
  Jeg drømmer om å gå lange turer og trimme en dag også 🙂
  Klem, Tine

 4. Tusen takk for alle kommentarer.

  Tine, Stå på videre, jeg vet hvor mye ME kan hindre (ikke selv, men tidligere venninne hadde) og jeg ønsker deg all lykke videre på veien mot å bli bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *