3. plass i årets første løp

Jeg har kommet meg hjem og er ganske så stolt av meg selv. Resultatene er endelig inne og jeg har faktisk fått plassering.

  • Nr 33 av 166 i mål
  • Nr 17 av 124 kvinner
  • Nr 3 av 16 i min årsklasse (73-82) ikke 100%

Jeg er kjempe stolt og det er mulig at det kommer en liten pokal i posten for 3 plassen. Utrolig gøy.

Løpet var 6.8km Nordig Walking og tiden min ble 54.46min som jeg syntes er veldig bra. For 2 år siden gikk jeg et 5km løp på 55min.

Anne og Tina var med og her er et par bilder fra løpet.

Klar til start.

Vi er i gang. Han i midten med hvit skjorte og blå ermer og briller lå jeg lenge og knivet med, men kan kom i mål før meg til slutt.

Der er jeg i mål. Tiden over er totalt fra første man startet og ikke min tid. Jeg poserer for den offisielle fotografen, bilder kan jeg laste ned gratis i morgen.

Medaljen og snack bag har jeg og fått, ser ganske så sprek ut syntes jeg. Snack baggen inneholdt et eple, en banan, søt bakevare, rundstykke med kjøtt og poweraid. Alt ble delt ut til de som var med.

Odin måtte og få litt.

Medaljen. Syntes det var kjempe flott at det var egen for oss, at vi ikke fikk den samme som de som løpe halvmaraton fikk. Veldig fornøyd og stolt av meg selv. Har kost meg masse og stor takk til Anne og Tina som ble med, tok bilder og passet på Odin.

Frokosten før løpet (2 egg m/smør og 100 skinke) var perfekt oppladning. Jeg drakk ikke noe under løpet, men masse vann etter. Drakk og en protein shake og spiste mine to bær muffins (lavkarbo). Jeg er ikke sliten, ikke tom og hadde mer å gå på. Kroppen trives på lavkarbo.

Planen var å dra å svømme senere, men jeg tror det blir en deilig tur ute i solen litt senere for å løsne på muskulaturen litt. Svømming får bli senere i uka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. Supert – DU kan virkelig være stolt. Også vekta da Line – du må passe på så du ikke blir like liten som Odin 🙂 Hils han foresten 🙂
    Husk å gratulêr deg selv – hver dag.

  2. Tusen takk til dere begge 🙂

    Morten, jeg trengte den i går kveld. Og Odin hilser tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *