8. Triathlon trenings uke

Denne uka er det -25% på det totalt programmet som tilsier ingen lang økter. Når blokkene er lagt rett etter hverandre så trenes de rett etter hverandre. Er det rute mellom så trenes de på forskjellige tidspunkt.

Svømming:
25% mindre denne uka, greit det med tanken på at jeg har gått løp tidligere på dagen. Jobbe teknikk og flyt

Sykling:
Sykling har nå blitt flyttet ut på den nye sykkelen. Men for å få variasjon så har jeg lagt inn en spinning i uka. Det er på sykkling jeg har mest å hente føler jeg.

Løping:
Jeg prøve å ligge jevnt på dager jeg har lange økter og heller øke på korte økter, denne uka skal vi se om vi får til litt intervaller

Styrke:
Igjen bare 2 økter. Men helt greit. Har Nordic Walking løp på søndag, så greit med ikke helt døde armer.

Generelt:
Virker som en grei uke, greit med roligere uker innimellom, det er helt klart. Gåturen er noe som jeg gjorde sammen med Anne og Tina før jul som vi nå har tatt opp igjen. Den har stort sett vært på søndager, men denne uken blir den på lørdag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *