31. Uka

Generelt:
Veldig god uke. Fått bra med søvn, nok med mat, all trening er gjennomført. Har vært lite stress og ellers en veldig grei uke.

Mat:
Har gått mye i kylling denne uka, men det har vært veldig godt, og har ikke plaget meg. Gir mye proteiner. Jeg må bli flinkere til å lage en mat plan, da går ting så mye enklere og raskere. Jeg har og

Trening:
Har vært en god trenings uke. Gode økter, og jeg har vært ute med sykkelen som var utrolig gøy. Var fryktelig sliten etter gårsdagens styrke økt med PT, men jeg klarte å gjennomføre de 29min jeg skulle løpe pluss oppvarming. Ble 4.15km, så veldig fornøyd med det.

Vekt:
Endelig har vekten beveget seg. Kan virke som litt mer mat i helgen samt en ekstra fridag har gjort susen. Vekten i dag viser 1.4kg ned siden sist, som gir en total nedgang på 21.7kg. Håper det forsetter slik fremover, gjør mye for motivasjonen.  Jeg har sjekket litt bakover i bloggen og så at i desember 2009 veide jeg 85kg, jeg er bare 2.3kg unna det. Det føles deilig. 

Positivt:
Vekten er ned, nye kjolen som var i str 42, flere andre klær som jeg har funnet i skapet som passer igjen. Sitter nå i et par jeans og en topp i str 42 blant annet. Mamma var og på besøk i helgen og kjøpte ny kjole til meg. Egentlig en veldig bra uke.

Negativt:
Egentlig ikke noe negativt denne uka. Litt støl i ryggen etter tirsdagens styrke, så ble ikke noe markløft trening i går, men ellers en veldig god uke.

Uka som kommer:
Uke begynner i dag med fri og time hos en sports lege kl 10. Er spent på hva han har å si. Jeg har haugevis med røntgen med. Ellers er det løp på søndag, er spent, skal å hente startnummer og goodie bag i dag. Ellers blir det en rolig uke med -25%, noe jeg gleder meg til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *